MedWatch

Avis: PFA i forhandlinger med pensionskasse

Pensionskassen for Apotekere og Farmaceuter er ifølge Børsen i forhandlinger med PFA om en fusion. Der er dog ikke underskrevet noget endnu.

Foto: PFA/PR

Tidligere på året meddelte Pensionskassen for Apotekere og Farmaceuter, at man ville nedlægge sig selv og finde en fusionspartener. Dagbladet Børsen skriver i dag, at der nu føres konkrete forhandlinger med PFA om en fusion.

Både koncerndirektør i PFA Lars Ellehave-Andersen og næstformand i Pensionskassen for Apotekere og Farmaceuter Arne Kurdahl bekræfter, at der er dialog mellem parterne, men at der endnu ikke foreligger noget konkret.

"Det er dejligt for PFA, hvis det igen lykkes for os at kunne tiltrække nogen på pensionskasseområdet. Dette ligger rigtig fint i forlængelse af vores flotte halvårsregnskab. Vi vil gerne tiltrække ny kundegrupper – uanset om det er virksomheder, eller det er pensionskasser som i dette tilfælde," siger Lars Ellehave-Andersen til Børsen.
 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier