MedWatch

Nordea: William Demant den langsigtede vinder

Nordea Markets løfter kursmålet for William Demant og hæver i samme ombæring anbefalingen fra "Hold til "Køb". Den nordiske storbank mener, at William Demant er den langsigtede vinder i industrien.

Foto: Niels Hougaard / Jyllands-Posten

Den svenske storbank Nordea ser lyst på fremtiden for den danske høreapparatgigant William Demant. Kursmålet løftes fra 500 kr. til 560 kr., og samtidig hæves anbefalingen af aktien.

" (...) høreapparatproducenten er den langsigtede vinder i industrien," skriver Nordea i en morgenrapport. For nylig pointerede Sydbank-analytiker Morten Imsgard over for MedWatch, at industrien i dag udgøres af et A- og et B-hold, hvor William Demant og GN Store Nord tilhører A-holdet, mens blandt andet den schweiziske konkurrent Sonova tilfører B-holdet.

"Selskabet står stærkt positioneret til at skabe værdi gennem opkøb og derigennem at tage yderligere markedsandele i det strukturelt voksende marked for høreapparater. Selskabets største produktlancering vil finde sted i denne måned og på den baggrund er det lagt op til, at driftsindtjeningen vil accelerere resten af året, og det bør understøtte aktiekursen," påpeger Nordea.

 To danske koncerner på globalt A-hold 

Den schweiziske storbank UBS ser omvendt mere værdi i Sonova end i William Demant.

Mere fra MedWatch

Genmab-partner trækker sig fra samarbejde

Abbvie ønsker ikke længere at udvikle en fælles kræftkandidat med Genmab, men biotekselskabet skal stadig betale royalites af et eventuelt fremtidigt salg ved kommercialisering.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier