MedWatch

Rehabfirmas polske satsning koster dyrt

En lukning af Alu Rehab Polen koster dyrt på bundlinjen i det danske datterselskab Alu Rehab ApS. Trods tabet i Polen kommer rehabselskabet ud af 2012 med overskud.

Foto: DUPONT SISSE

Efter et par svære år i kølvandet på finanskrisen begynder det at lysne i rehabselskabet Alu Rehab ApS, der for andet år i træk leverer sorte tal på bundlinjen. Trods en stor tilbagegang i overskuddet, kommer selskabet alligevel ud af 2012 med et overskud på 987.430 kr. efter skat mod 2,78 mio. kr. efter skat året før.

Det er dog langt fra lige så godt som året før, hvor overskuddet viste 2,78 mio. kr. efter skat. Ifølge selskabets årsrapport er rehabmarkedet generelt under pres i Europa. Alligevel er det ifølge Alu Rehab ApS lykkes at enten opretholde eller øge markedsandelen på de vigtigste markeder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier