MedWatch

Ny strategi medfører kursløft på Ambu

Ambus negative regnskabstal i de seneste tre kvartaler er ifølge Aktieugebrevet 'helt misvisende'. Ugebrevet vurderer, at et kursløft snart er relevant.

Foto: Ambu/ PR

Ambus køb af First Water Heathcote i maj har givet mulighed for en restrukturering af Ambus produktion i UK, og en sammenlægning af produktionsanlæg samt udflytning af produktion til Indien vil hæve indtjeningsmarginerne på den engelske produktion af elektroder fremover.

Det vurderer Aktieugebrevet, der på den baggrund er positiv over for selskabet.

"På denne baggrund anser vi de negative regnskabstal for indtjeningen i årets første tre kvartaler som helt misvisende mht. Ambus reelle udvikling. Tværtimod er der tale om en kortsigtet naturlig konsekvens af en planlagt vækst, som vil give sig udslag i stigende indtjening allerede i 2013/14," vurderer ugebrevet.

Ugebrevet overvejer en opjustering af kursmålet af Ambu-aktien, der fredag lukkede i kurs 197,50 på børsen i København.

"Vi har hidtil fastholdt et kursmål på 193 for Ambu, men med den vellykkede integration af King Systems er grundlaget for en opjustering af dette kursmål ved at være på plads," skriver ugebrevet, der ikke er i tvivl om, at kursmålet skal hæves.

"Ambu er en god investering over en tidshorisont på 2-3 år," konkluderer ugebrevet, der dog vil ventes med at sætte et nyt kursmål, til selskabet har fremlagt sin nye strategi, hvilket ventes at ske i forbindelse med regnskabet for fjerde kvartal til november.

 Analytiker: Brutale Ambu-beslutninger er positivt

 Ambu-chef vil øge forretningen med lynhast

 Ambu fastholder forventninger 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier