MedWatch

"Vi er så småt ved at bryde den magiske linje"

Lars Kongsbak, adm. direktør i Exiqon, ser med tilfredshed tilbage på årets første seks måneder. Der er ved at komme bund i udviklingen, lyder det.

Foto: Exiqon/ PR

Vækst på både top- og bundlinje skaber begejstring for Lars Kongsbak. Toplinjevæksten på 23 pct. for halvåret er hovedsageligt drevet PCR-produkterne, hvor selskabet vokser langt mere end markedet som helhed. Topchefen tøver da heller ikke med at kalde det for selskabets vigtigste produktserie.

"Vi fortsætter den trend, vi efterhånden har været igennem de sidste mange, mange kvartaler, og vi er så småt ved at bryde den magiske linje. Det er jo ikke første kvartal, vi har haft et positivt EBITDA, men vi kan se, at der efterhånden er mere bund i det," siger Lars Kongsbak i et interview med MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier