MedWatch

"Vi er så småt ved at bryde den magiske linje"

Lars Kongsbak, adm. direktør i Exiqon, ser med tilfredshed tilbage på årets første seks måneder. Der er ved at komme bund i udviklingen, lyder det.

Foto: Exiqon/ PR

Vækst på både top- og bundlinje skaber begejstring for Lars Kongsbak. Toplinjevæksten på 23 pct. for halvåret er hovedsageligt drevet PCR-produkterne, hvor selskabet vokser langt mere end markedet som helhed. Topchefen tøver da heller ikke med at kalde det for selskabets vigtigste produktserie.

"Vi fortsætter den trend, vi efterhånden har været igennem de sidste mange, mange kvartaler, og vi er så småt ved at bryde den magiske linje. Det er jo ikke første kvartal, vi har haft et positivt EBITDA, men vi kan se, at der efterhånden er mere bund i det," siger Lars Kongsbak i et interview med MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier