MedWatch

Stor tilbagegang for velpolstret rehabselskab

Et dansk datterselskab til den svenske Getinge-koncern må se tilbage på et 2012, hvor bundlinjen er faldet med mere end 40 pct. Selskabet er trods store udbyttebetalinger i de senere år dog fortsat særdeles velpolstret.

Foto: Arjohuntleigh, Getinge Group /PR

Millionoverskuddet er ikke længere tocifret, men bundlinjen landede alligevel på 8,1 mio. kr. efter skat i rehabselskabet Arjohuntleigh, der er en del af den svenske Getinge-koncern. Selvom resultatet fortsat er ganske solidt, er der dog tale om en tilbagegang på hele 41,8 pct. sammenlignet med året før. Faldet er alene et udtryk for en lavere bruttofortjeneste, mens personaleomkostningerne stort set er uændrede, fremgår det af årsrapporten.

Rehabselskabet, der er specialiseret i udlejning og salg af udstyr til hospitalssektoren, herunder særligt hjælpemidler og integrerede løsninger til forflytning af plejemodtagere, bade- og hygiejnepleje, plejesenge og tryksårsforebyggende madrasser, sårheling, DVT-forebyggelse og desinfektion, skriver ligesom i de foregående regnskabsår år ikke noget om, hvorvidt selskabet finder årets resultat tilfredsstillende.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier