MedWatch

Diagnostik-firma stiller sig klar på affyringsrampen

Det danske diagnostik-selskab Virogates træder med en afgørende aftale nu et skridt tættere på det marked, der ifølge direktøren tæller flere milliarder. Der er dog fortsat nogle år til, at udgifter og indtægter går i nul.

Foto: colourbox

På Hvidovre Hospital skal medicinske patienter i akutmodtagelsen nu testes med et analyseværktøj, der kan måle patientens helbredsstatus. Danske Virogates, som står bag testen SuPARnostic, har indgået en aftale med hospitalet om at bruge testen til rutinebrug, og det er godt nyt for firmaet.

”Det, der er rigtig interessant kommercielt for en virksomhed, er at komme ud i klinisk rutinebrug, så patienter får konkret nytte af ens produkt. Derfor er signalværdien i at komme ud og få etableret en aftale med et større dansk hospital som Hvidovre Hospital vigtig for os, også internationalt, fordi vi kan pege på, at der er patienter, der bliver testet med det i klinisk rutine,” forklarer adm. direktør Jakob Knudsen til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Genmab-partner trækker sig fra samarbejde

Abbvie ønsker ikke længere at udvikle en fælles kræftkandidat med Genmab, men biotekselskabet skal stadig betale royalites af et eventuelt fremtidigt salg ved kommercialisering.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier