MedWatch

Medstifter og direktør vil erstatte sig selv

Et dansk medicoselskab, der tilbage i februar fik tilført et større tocifret millionbeløb, skal have ny adm. direktør. Medstifter, aktionær og nuværende adm. direktør er på vej ud af selskabet, der for alvor nærmer sig kommercialisering.

Foto: Colourbox

Det danske medicofirma Acarix vil i foråret 2014 lancere det længe ventede produkt, der populært er blevet kaldt en ”blodpropalarm”. Planen er i første omgang at få produktet på markedet og generere et rimeligt salg på 3-4 europæiske markeder. Først herefter vil der blive tale om en exit, fortæller Peter Samuelsen, medstifter og adm. direktør i Acarix, i et interview med MedWatch.

Han har nu indledt jagten på sin efterfølger, og det er der flere grunde til, fortæller den tidligere forskningsdirektør i medicoselskabet Coloplast.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier