MedWatch

Medstifter og direktør vil erstatte sig selv

Et dansk medicoselskab, der tilbage i februar fik tilført et større tocifret millionbeløb, skal have ny adm. direktør. Medstifter, aktionær og nuværende adm. direktør er på vej ud af selskabet, der for alvor nærmer sig kommercialisering.

Foto: Colourbox

Det danske medicofirma Acarix vil i foråret 2014 lancere det længe ventede produkt, der populært er blevet kaldt en ”blodpropalarm”. Planen er i første omgang at få produktet på markedet og generere et rimeligt salg på 3-4 europæiske markeder. Først herefter vil der blive tale om en exit, fortæller Peter Samuelsen, medstifter og adm. direktør i Acarix, i et interview med MedWatch.

Han har nu indledt jagten på sin efterfølger, og det er der flere grunde til, fortæller den tidligere forskningsdirektør i medicoselskabet Coloplast.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier