MedWatch

Storbank: Sælg Coloplast

Nordea mener, det er tid til at hjemtage Coloplast-gevinsten i kølvandet på den seneste tids pæne stigninger. Der er fire nærtstående usikkerhedsmomenter, lyder det fra den svenske storbank.

Foto: Coloplast / PR

I går nåede Coloplast-aktien nye højder, og nu er det tid til at skille sig af med aktien. Der er ganske enkelt for mange usikkerhedsmomenter for tiden, lyder det fra Nordea.

"Vi ser fire nærtstående usikkerhedsmomenter som kan sende aktien ned, hvis de udspiller sig; udsigt til yderligere offentlige besparelser i Frankrig og USA, svære markedsbetingelser i Sydeuropa, tegn på svag lønsomhed og nye retssager i USA hen over sommeren, hvor flere kvinder har lavet et gruppesøgsmål mod Coloplast og andre producenter, da de angiveligt har taget skade af selskabernes produkter," skriver Nordea i dagens morgenrapport.

Som alternativ til Coloplast ser Nordea bedre værdi i blandt andet amerikanske Thermo Fisher, svenske Elektra og Getinge. Sidstnævnte er for nylig blevet hævet til køb af Nordea Markets efter et godt regnskab i sidste uge.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier