MedWatch

Ny adm. direktør i ChemoMetec

ChemoMetec har ansat en erfaren adm. direktør, der er uddannet elektroingeniør.

Foto: Colourbox

Bestyrelsen i det danske celletælleselskab ChemoMetec har nu fundet den adm. direktør, der skal sætte mere skub i forretningen. Det bliver Torsten Freltoft, der kommer fra virksomheden Sophion Bioscience A/S, et bio-instrumenteringsselskab, hvor han har været CEO siden virksomhedens etablering i 2000.

Torsten Freltoft er uddannet elektroingeniør fra DTU og har en ph.d. i fra Københavns Universitet og Risø.

Det oplyser ChemoMetec i en meddelelse til fondsbørsen.

Freltoft afløser Martin Glensbjerg, der i maj måned forlod virksomheden. Glensbjerg have ingen kommentar til sin fratræden, men bestyrelsesformanden Stig Løkke Pedersen sagde til MedWatch:

"Vi har aftalt, at alle forhold omkring fratrædelsen er konfidentielle. Men jeg kan sige helt generelt, at ChemoMetec har været præget af en vis stilstand på den forretningsmæssige side. Der sker masser af spændende ting inden for virksomheden produktudviklingsmæssigt. Men alle parter er enige om, at der skal ske noget på den forretningsmæssige side – og gerne turbo på væksten."

Sophion Bioscience, med datterselskaber i USA og Japan, blev solgt til svenske Biolin Scientific i 2011.

Torsten Freltoft tiltræder stillingen i Chemometec den 17. august 2013.

 ChemoMetec-formand: Mere turbo på vækst

 ChemoMetec kører efter planen 

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier