MedWatch

Ny adm. direktør i ChemoMetec

ChemoMetec har ansat en erfaren adm. direktør, der er uddannet elektroingeniør.

Foto: Colourbox

Bestyrelsen i det danske celletælleselskab ChemoMetec har nu fundet den adm. direktør, der skal sætte mere skub i forretningen. Det bliver Torsten Freltoft, der kommer fra virksomheden Sophion Bioscience A/S, et bio-instrumenteringsselskab, hvor han har været CEO siden virksomhedens etablering i 2000.

Torsten Freltoft er uddannet elektroingeniør fra DTU og har en ph.d. i fra Københavns Universitet og Risø.

Det oplyser ChemoMetec i en meddelelse til fondsbørsen.

Freltoft afløser Martin Glensbjerg, der i maj måned forlod virksomheden. Glensbjerg have ingen kommentar til sin fratræden, men bestyrelsesformanden Stig Løkke Pedersen sagde til MedWatch:

"Vi har aftalt, at alle forhold omkring fratrædelsen er konfidentielle. Men jeg kan sige helt generelt, at ChemoMetec har været præget af en vis stilstand på den forretningsmæssige side. Der sker masser af spændende ting inden for virksomheden produktudviklingsmæssigt. Men alle parter er enige om, at der skal ske noget på den forretningsmæssige side – og gerne turbo på væksten."

Sophion Bioscience, med datterselskaber i USA og Japan, blev solgt til svenske Biolin Scientific i 2011.

Torsten Freltoft tiltræder stillingen i Chemometec den 17. august 2013.

 ChemoMetec-formand: Mere turbo på vækst

 ChemoMetec kører efter planen 

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier