MedWatch

Storbanker uenige om høreapparatselskaber

Den franske storbank Société Générale har netop indledt dækningen af de to konkurrerende selskaber, William Demant og GN Store Nord, på markedet for høreapparater. Og det med en anbefaling, der er helt modsat af Nordeas.

Foto: GN Store Nord / PR

Igennem en længere periode har Nordea foretrukket William Demant frem for konkurrenten GN Store Nord. En præference, der bestemt ikke gør sig gældende for den den franske storbank Société Générale, der netop har indledt dækningen af de to selskaber. En dækning, der bliver indledt med en købsanbefaling på GN Store Nord, mens William Demant får en salgsanbefaling. Banken har den schweiziske konkurrent Sonova på hold.

”Vi er af den helt modsatte overbevisning. Vi foretrækker William Demant frem for GN Store Nord. Vi har tiltro til, at William Demants nye topprodukt, Alta, vil løfte salget i 2. halvår, og mener samtidig, at markedets forventninger til driftsmarginalen i GN Store Nord er for aggressive,” skriver Nordea i dagens morgenrapport.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier