MedWatch

Storbanker uenige om høreapparatselskaber

Den franske storbank Société Générale har netop indledt dækningen af de to konkurrerende selskaber, William Demant og GN Store Nord, på markedet for høreapparater. Og det med en anbefaling, der er helt modsat af Nordeas.

Foto: GN Store Nord / PR

Igennem en længere periode har Nordea foretrukket William Demant frem for konkurrenten GN Store Nord. En præference, der bestemt ikke gør sig gældende for den den franske storbank Société Générale, der netop har indledt dækningen af de to selskaber. En dækning, der bliver indledt med en købsanbefaling på GN Store Nord, mens William Demant får en salgsanbefaling. Banken har den schweiziske konkurrent Sonova på hold.

”Vi er af den helt modsatte overbevisning. Vi foretrækker William Demant frem for GN Store Nord. Vi har tiltro til, at William Demants nye topprodukt, Alta, vil løfte salget i 2. halvår, og mener samtidig, at markedets forventninger til driftsmarginalen i GN Store Nord er for aggressive,” skriver Nordea i dagens morgenrapport.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier