Blade Runner-samarbejde på stand by

Mordanklage mod Oscar Pistorius begrænser samarbejdet med Össur.
Af Ritzau Finans

Össurs samarbejde med atletikstjernen Oscar Pistorius er blevet kraftigt begrænset, efter at sydafrikaneren er blevet anklaget for at have dræbt sin kæreste.

Det fortæller Össurs administrerende direktør, Jon Sigurdsson, oven på selskabets regnskab for første kvartal.

"Han venter på, at sagen starter, så vi venter på udfaldet af det. Men det er klart, han er kun løsladt mod kaution, så vores samarbejde er meget begrænset," siger Jon Sigurdsson til Ritzau Finans.

Oscar Pistorius har fået amputeret begge ben under knæet og løber med proteser fra Össur. Han skrev historie ved OL i London i 2012, hvor han som den første nogensinde deltog i løbekonkurrencerne med benproteser.

Sprinteren, der er kendt under navnet "Blade Runner", har i de seneste år indgået i Össurs reklamemateriale og pryder blandt andet selskabets årsregnskab for 2011.

I februar 2013 blev han dog pludselig kendt for noget helt andet, da han blev anklaget for at have dræbt sin kæreste i hans hjem i Sydafrika. Han blev løsladt mod kaution og afventer nu retssagen, og har for nylig via sin agent erklæret, at han ikke har planer om at genoptage sin løbekarriere.

Fyringer over en bred front i Össur

Faldende overskud i Össur

Össur-topchef overrasket over påvirkning i USA 

 

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også