MedWatch

Nordea: Sælg GN - vælg William Demant

Nordea mener, at William Demant er et bedre bud til aktieporteføljen end konkurrenten på høreapparatmarkedet GN Store Nord. Læs hvorfor her.

Der er mere værdi i William Demant Holding end i GN Store Nord. Det vurderer Nordea Markets i sin morgenberetning.

"I en analyse ses der risiko for, at de nuværende estimater i markedet er for høje, og med den dyre prisfastsættelse er der ikke meget plads til skuffelser. Risiko/afkast-forholdet synes derfor ikke attraktivt, skriver Nordea.

Derfor er anbefalinngen af GN Store Nord fortsat "sælg". Nordea har dog opjusteret kursmålet for GN til 100 kr. fra 90 kr.

"Vi ser lige nu bedre værdi i William Demant, hvor vi mener, at risiko/afkast-forholdet er bedre, da aktien er noget billigere prissat," vurderer Nordea Markets, der langsigtet ser William Demant som vinderen i høreapparatindustrien.

GN handler onsdag formiddag i 108,20 kr. og WDH i 461 kr.

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier