Bank: GN vil bevare momentum

Handelsbanken har god tiltro til den danske høreapparatproducent GN Store Nord. Læs hvorfor her.
Foto: GN/PR
Foto: GN/PR
RITZAU FINANS

GN Store Nord er i god gænge og vil fortsætte den positive udvikling, selskabet er inde i et godt stykke tid endnu. Det konstaterer Handelsbanken Capital Markets i et notat. Banken hævede mandag kursmålet for GN Store Nord til 122 fra 110 og gentog anbefalingen "akkumuler".

Det skete blandt andet med henvisning til, at GN Store Nords høreapparatserie Verso klarer sig så godt, at det understøtter bankens estimat om 7 pct. organisk vækst i 2013.

Samtidig signalerer ledelsen stor tillid til, at det vil nå målsætningerne i spareplanen Smart, og Made for Iphone-høreapparater ventes lanceret i slutningen af 2013, og lover godt for væksten næste år.

Modsat står udenlandske elektronikkæmper som Samsung og Panasonic på spring til at en bid af høreapparatmarkedet. Samsung har allerede udviklet et høreapparet, som det prøver at få ind på det amerikanske marked.

"Imidlertid står nye spillere ofte over for væsentlige udfordringer i forhold til at få adgang til konventionel distribution, og på trods af sit stærke brand, venter vi, at Samsung vil stå over for tilsvarende problemstillinger. Men vi ser det som en klar langsigtet trussel," skriver analysechef Klaus Ørtoft Madsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også