MedWatch

Høje lønninger i den amerikanske medicobranche

Såvel topchefer som ansatte i den amerikanske medicoindustri tjener markant mere end deres kolleger fra andre brancher ifølge en ny opgørelse.

Medicobranchen er en af de bedst lønnede brancher i USA. Det skriver massdevice.com med henvisning til en ny rapport fra det amerikanske Bureau of Labor & Statistics.

Rapporten afslører, at topcheferne i branchen i gennemsnit tjener 139.620 dollar årligt, hvilket er 21 pct. højere end gennemsnittet. For de adm. direktører alene ligger niveauet 16 pct. over gennemsnittet.

Også de lavere rangerede medarbejdere tjener mere end deres kolleger fra andre brancher. Således tjente medicoarbejderne i snit 49.600 dollar i 2012 – 8,5 pct. højere end gennemsnittet.

Det er dog stadig et stykke under de gennemsnitligt 91.000 dollar årligt, som medarbejder i olie-, software og den finansielle industri kan prale af.

Læs historien fra massdevice.com her.

 Her tjener man bedst i medicinalbranchen 

 Novartis-aktionærer jubler over ny bestyrelsesformand 

 Krise? ikke her 

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier