MedWatch

Kursmål op for GN og William Demant

Credit  Suisse opjusterer kursmål på de børsnoterede danske verdenspillere inden for høreapparater. Men storkonkurrent står stærkt.

Foto: Lars Krabbe

Høreapparatindustrien har i denne uge været samlet til branchens vigtigste årlige begivenhed, den såkaldte Audiology Now, som finder sted i Anaheim i Californien. Credit Suisse har i forlængelse af konferencen, hvor såvel William Demant og GN Store Nord har præsenteret, justeret i de to selskabers kursmål - begge i opadgående retning.

Kursmålet på William Demant har finanshuset løftet til 490 kr. fra før 475 kr. Anbefalingen er uændret "neutral".

"Foruden high-end Oticon Alta-lanceringen, som virker til at forløbe som planlagt, var investorfokus på købet af Neurelec, som bringer William Demant ind i indopererbare høreløsninger. Mens det giver strategisk mening, tror vi, at den opkøbte forretning vil kræve betydelige investeringer i produktudvikling og markedsadgang, " skriver Credit Suisse i en kommentar.

GN Store Nord

På GN Store Nord er kursmålet endvidere blevet hævet til 96 kr. fra tidligere 85 kr., mens anbefalingen her er "underperform".

"Ledelsen fastslog, at SMART-restruktureringsprogrammet er godt på sporet til at levere i 2013. Vi vurderer, at konsensus ambitiøst forudsætter en høreapparatmargin på niveau med Sonova og William Demant, dette trods en ulempe ved en signifikant størrelsesforskel," skriver finanshuset.

Credit Suisse har større fidus til Sonova, hvis aktie har anbefalingen "outperform". Bankens analytikere mener, at Sonova med nye produktlanceringer står til at vinde markedsandele, og det vil give gode muligheder for, at selskabet overgår konsensusforventningerne.

Storbank varmere på William Demant 

Mere fra MedWatch

Genmab-partner trækker sig fra samarbejde

Abbvie ønsker ikke længere at udvikle en fælles kræftkandidat med Genmab, men biotekselskabet skal stadig betale royalites af et eventuelt fremtidigt salg ved kommercialisering.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier