MedWatch

Nordea: Sælg GN, køb William Demant

Den nordiske storbank Nordea opfordrer til at sælge ud af aktierne i GN Store Nord og i stedet placere pengene i William Demant. Læs hvorfor her.

Foto: Lars Krabbe

Siden årsskiftet er GN Store Nords aktie steget med 30,6 pct, mens William Demants er faldet med 0,6 pct. Den udvikling ser Nordea en mulighed i.

"William Demant er faldet knap 15 pct. siden toppen i 2012. Vi ser det som et godt udgangspunkt for et langsigtet køb i et selskab, som gennem de seneste 10 år løbende har kapret markedsandele fra konkurrenterne," skriver banken i sin morgenrapport og uddyber:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier