MedWatch

Ny slanke-app skal redde skuffende Qsymia-lancering

En ny mobil-app er det seneste tiltag fra medicinalvirksomheden Vivus i forsøget på at redde en skuffende lancering af fedmemidlet Qsymia.

Foto: Vivus/ PR

Den amerikanske medicinalvirksomhed Vivus lancerer nu en ny mobil-app til fedmepatienter.

Det fremgår af en pressemeddelelse på selskabets hjemmeside. App'en går under navnet ”Q and Me” og er gratis tilgængelig både til iPhone og Android gennem henholdsvis iTunes og Google Play.

Den er designet til at vejlede patienter om måltider og fysisk aktivitet i hverdagen og giver brugerne mulighed for at holde øje med deres vægt, og hvor mange kalorier de forbrænder og indtager, samt personlige e-mails med tips og motivationer og slankeopskrifter, skriver Vivus.

Investors.com skriver i forbindelse med nyheden, at tiltaget blot er det seneste i en række, som skal redde den skuffende lancering af firmaets store fedmehåb Qsymia.

Og lanceringen af ”Q and Me” kommer da også blot to dage efter, at Vivus annoncerede et discount program, som giver amerikanske patienter mulighed for at prøve lægemidlet i en måned til under halvdelen af markedsprisen.

Qsymia blev godkendt til det amerikanske marked i juli 2012.

 

 Bank peger på kurstrigger i Novos fedme-forsøg 

 Fedmemedicin skuffer på ny 

 Fedmemiddel afvist for anden gang 

 Rebien ser positiv markedsudvikling for fedme-lægemidler 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier