MedWatch

Ny slanke-app skal redde skuffende Qsymia-lancering

En ny mobil-app er det seneste tiltag fra medicinalvirksomheden Vivus i forsøget på at redde en skuffende lancering af fedmemidlet Qsymia.

Foto: Vivus/ PR

Den amerikanske medicinalvirksomhed Vivus lancerer nu en ny mobil-app til fedmepatienter.

Det fremgår af en pressemeddelelse på selskabets hjemmeside. App'en går under navnet ”Q and Me” og er gratis tilgængelig både til iPhone og Android gennem henholdsvis iTunes og Google Play.

Den er designet til at vejlede patienter om måltider og fysisk aktivitet i hverdagen og giver brugerne mulighed for at holde øje med deres vægt, og hvor mange kalorier de forbrænder og indtager, samt personlige e-mails med tips og motivationer og slankeopskrifter, skriver Vivus.

Investors.com skriver i forbindelse med nyheden, at tiltaget blot er det seneste i en række, som skal redde den skuffende lancering af firmaets store fedmehåb Qsymia.

Og lanceringen af ”Q and Me” kommer da også blot to dage efter, at Vivus annoncerede et discount program, som giver amerikanske patienter mulighed for at prøve lægemidlet i en måned til under halvdelen af markedsprisen.

Qsymia blev godkendt til det amerikanske marked i juli 2012.

 

 Bank peger på kurstrigger i Novos fedme-forsøg 

 Fedmemedicin skuffer på ny 

 Fedmemiddel afvist for anden gang 

 Rebien ser positiv markedsudvikling for fedme-lægemidler 

Mere fra MedWatch

Ambu peger på rettidig omhu som baggrund for MDR-milepæl

Ambu har fået alle sine produkter godkendt efter de nye EU-regler for medicinsk udstyr trods flaskehalse og ventetid, og det skyldes ifølge medicoselskabet, at virksomheden allerede på et tidligt tidspunkt anerkendte, hvor stor en indsats det ville kræve.

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 49

Novo Nordisk Fonden giver millioner til udvikling af RNA-vacciner, Danske Regioner vil investere "massivt" i sundhedsteknologi og Ellab får smæk på 5 mio. kr. i amerikansk told-opgør. Fik du det hele med?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier