MedWatch

Exiqon vil accelerere væksten i 2013

Danske Exiqon er tilfredse med resultatet for 2012 og går ind i 2013 med høje vækstforventninger. Samtidig afsøger ledelsen mulighederne for at låne kapital til at finansiere yderligere investeringer.

Foto: Exiqon / PR

”Vi er tilfredse med 2012. Det var en stærk afslutning på året, og vi går ind i 2013 med oprejst pande og en forventning om, at vi kan vokse salget af vores egne produkter med 20 pct. Det sætter sig ikke helt rent på toplinjen, fordi de produkter, vi sælger på licens ikke vokser så meget.”

Sådan beskriver Hans Henrik Chrois Christensen, finansdirektør i Exiqon, hovedoverskrifterne i genanalyseselskabets regnskab for 2012, hvor omsætningen voksede med 5 pct. til 117,4 mio. kroner, og EBIT blev forbedret med 59 pct. til -11,8 mio. kroner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier