MedWatch

Amerikansk diagnosefirma opkøber analyseselskab

Et større amerikansk diagnoseselskab har opkøbt en mindre udvikler af analyseteknologier. Handelen lukker en aftale, som blev indgået tilbage i 2009.

Foto: Jyllands-Posten

Alere - en amerikansk-baseret, global udbyder af sundhedsløsninger – har opkøbt virksomheden Epocal, som leverer best-in-class teknologier til brug i blodgas- og elektrolytanalyser. Det skriver Alere i en pressemeddelelse.

Allerede i 2009 indgik de to virksomheder en aftale om, at Alere skulle købe alle Epocals ustedte og udestående aktier, betinget af en opnåelse af en prædefineret bruttomargin og andre finansielle milepæle inden den 31. oktober 2014.

Ifølge aftalen betaler Alere 166 mio. dollar kontant til Epocal, hvilket inkluderer en betaling på 15 mio. dollar for opnåelse af de to første af de specificerede milepæle. Epocal kan se frem til yderligere 75,5 mio. dollar, hvis man opnår milepæle i forbindelse med nye produkter fra virksomhedens platform.

”Gennem sin unikke kombination af nyskabende diagnostiske parametre og trådløs teknologi, har Epocal sat nye standarder for at hjælpe læger og sundhedspersonale med at sikre patienter bedre resultater med klinisk effektivitet for øje,” udtaler Ron Zwanziger, adm. direktør for Alere og tilføjer:

”Disse bedrifter er i tråd med Aleres overordnede mission om at give patienter og læger adgang til data, som kan føre til bedre beslutninger og et bedre helbred.”

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier