MedWatch

”Europa er tilbage”

Et flot resultat i Europa, hvor Sydeuropa igen viser fremgang, får ikke Ambus direktør til at hæve forventningerne. Til gengæld er han heller ikke nervøs for en faldende bundlinje. Læs her hvorfor.

Foto: PR

En særlig ordre til Tyrkiet og et Sydeuropa som igen er begyndt at købe Ambu-produkter. Sådan lyder adm. direktør i Ambu, Lars Marchers, forklaring på at selskabet i første kvartal er i stand til at levere vækstrater på 13 pct. målt i lokal-valuta.

"Sidste år i første kvartal var der krise i Sydeuropa, ikke bare i Grækenland, men også i Spanien, Italien og Portugal. Hospitalerne holdt op med at købe varer til trods for at vores produkter er livsnødvendige produkter og vi har en høj markedsandel i området," siger Lars Marcher og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier