MedWatch

”Europa er tilbage”

Et flot resultat i Europa, hvor Sydeuropa igen viser fremgang, får ikke Ambus direktør til at hæve forventningerne. Til gengæld er han heller ikke nervøs for en faldende bundlinje. Læs her hvorfor.

Foto: PR

En særlig ordre til Tyrkiet og et Sydeuropa som igen er begyndt at købe Ambu-produkter. Sådan lyder adm. direktør i Ambu, Lars Marchers, forklaring på at selskabet i første kvartal er i stand til at levere vækstrater på 13 pct. målt i lokal-valuta.

"Sidste år i første kvartal var der krise i Sydeuropa, ikke bare i Grækenland, men også i Spanien, Italien og Portugal. Hospitalerne holdt op med at købe varer til trods for at vores produkter er livsnødvendige produkter og vi har en høj markedsandel i området," siger Lars Marcher og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier