MedWatch

Analytiker: Coloplast skuffer marginalt

En lille skuffelse i udviklingen på emerging markets og en nem sammenligningsbase, der kunne have ført til en stærkere start på året, er de største overskrifter i kvartalsregnskabet fra Coloplast, der ellers betegnes som en 'non-event' af analytiker.

Foto: Coloplast / PR

Det netop offentliggjorte kvartalsregnskab fra Coloplast ser ifølge analytiker Michael Friis Jørgensen fra Alm. Brand Markets ud som forventet.

"Der er ikke rigtig nogen overraskelser nogen steder. Omsætningen lander som forventet, og Coloplast fastholder de stærke marginer, som de efterhånden har gjort igennem lang tid, men det var fuldstændig som forventet. Så det er lidt en non-event," siger han til MedWatch og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier