MedWatch

BioPorto-formand: Naturligt med kapitaldrøftelse

Det er ganske naturligt at tale om BioPortos fremtidig kapitalbehov, når der skiftes ud i bestyrelsen, siger formanden.

Foto: Mik Eskestad, Jyllands-Posten

De seneste tre måneder har været én lang rutsjebanetur for diagnostik-selskabet BioPorto. Først glippede en kapitalrunde, hvorefter det lykkedes at stable en ny på banen. Herefter indgik selskabet en samarbejdsaftale med Siemens Healthcare, som dog kort efter blev sat på stand-by og endelig kulminerede turen foreløbigt fredag, da selskabet fortalte, at en gruppe aktionærer havde krævet indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling med valg til bestyrelsen på dagsordenen.

Siden da har MedWatch kunne berette, at Niels Tækker Foged trækker sig fra bestyrelsen, mens også Peter Nordkild rygtes ud af bestyrelsen. Samtidig fortæller kilder til MedWatch, at en mulig løsning på selskabets kapital-problemer drøftes i aktionærgruppen bag den ekstraordinære generalforsamling. Det handler blandt andet om at finde 13,6 mio. kr. til konvertible obligationer, som forfalder til september.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier