MedWatch

Dansk rehab-offensiv i Frankrig

Op mod 60.000 plejehjemspladser vil om få år mangle i Frankrig. Det er bl.a. baggrunden for et dansk eksportfremstød, som ambassaden i Paris lancerer i samarbejde med Dansk Rehab Gruppe.

Foto: Politiken/POLFOTO

Alene i 2013 er der afsat 4 pct. ekstra på det franske budget til forbedring af indsatsen på ældreområdet herunder til opførsel og renovering af plejehjem.

For om få år vil der mangle 60.000 plejehjemspladser i Frankrig. Derfor mener Dansk Rehab Gruppe, at tiden er inde til at øge indsatsen i forhold til at gøre opmærksom på danske virksomheder på feltet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier