MedWatch

Bioporto-aktionær: Kæmpe potentiale skal udnyttes

Den kritiske aktionærgruppe i Bioporto ønsker kun at udskifte dele af bestyrelsen. Formålet er at få stærkere kræfter ind, så hele potentialet i selskabet kan udnyttes. Imens fyger rygterne om, hvor mange og hvem der er på vej ind og ud. Aktiekursen stiger.

Foto: Bioporto/PR

Diagnostikselskabet Bioporto har i dag meddelt, at en aktionærgruppe har bedt Bioporto indkalde til ekstraordinær generalforsamling med valg til bestyrelsen på dagsordenen.

Blandt andet bekræfter bestyrelsesmedlem Niels Tækker Foged over for MedWatch, at han udtræder af bestyrelsen. Det skyldes dog ifølge ham selv, at han i efteråret fik job som CFO hos det svenske selskab Euro-Diagnostica.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier