MedWatch

Ny dansk direktør for Philips Healthcare i Norden

Den internationale gigant får ny adm. direktør med stor life science erfaring i spidsen for de nordiske aktiviteter inden for sundhedssektoren.

Foto: PR/Philips

Karen Sørensen, der har stor erfaring fra life science sektoren er blevet ny adm. direktør for Philips Healthcare fra januar 2013. Karen Sørensen efterfølger Graham Tranter, som er forfremmet til Head of Business Finance i Philips’ globale markedsteam, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

”Karen Sørensen blev ansat hos Philips i 2012 som CEO for Philips i Norden, og hun er nu yderligere ansvarlig for Philips Healthcare i Norden,” hedder det i meddelelsen, hvoraf det også fremgår, at hun ”har haft flere ledende stillinger i internationale virksomheder, både som adm. direktør og leder af globale forretningsenheder i internationale virksomheder inden for lægemidler, biotek og medicinsk udstyr som Sanofi, Biogen, Novo Nordisk og Dako.”

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier