MedWatch

Medicinalindustri får dansk it-firma til at sprinte

En dansk vækstsucces har slået sig fast som leverandør for den globale medicinalbranche ved at tilbyde komplicerede systemer, der kan hjælpe firmaerne med at fange lægernes opmærksomhed og dermed booste salget.

Foto: Colourbox

I det kommende regnskab kommer omsætningen til at overstige 100 mio. kr. Det lover direktøren for Agnitio, Morten Ellermann Hjelmsø, og det er en stigning på mellem 50 og 75 pct. i forhold til det netop afleverede regnskab.

Agnitios resultater for 11/12 demonstrerer i forvejen en voksende forretning med en bruttofortjeneste på 48,8 mio. kr. mod 33,9 mio. kr. året før.

Systemerne, som Agnitios 90 ansatte udvikler og sælger, skal optimere medicinalindustriens salg ved at målrette produkterne til hver enkelt læge. 99 pct. af omsætningen ligger i udlandet, hvor Bayer, Grünenthal og Roche er blandt kunderne.

"Segmentering er død, mener vi. Hver læge behandler forskelligt, og når industrien skal præsentere deres produkter til vidt forskellige læger, så kan det nu ske fuldstændig individuelt. Vores teknologi hjælper både lægen og sælgeren, så lægen kun får præsenteret det, han er interesseret i," siger direktøren til dagbladet Børsen.

Nu vil firmaet bevæge sig ind på andre brancher, hvor blandt andet biotekindustrien og bank- og forsikringssektoren er muligheder.

 Industrien ivrig efter at få fat i Big Data 

 Direktør: Velfærdsteknologien bliver rullet ud nu

 Så gode er danske sundhedsfirmaer med EU-midlerne 

 Her er biotek-chefernes største bekymring  

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier