William Demant lancerer nyt højprisprodukt

Nu kommer produktet, der skal give den danske høreapparatproducent fornyet salgsmomentum.

William Demants høreapparatfamilie har fået en lille ny. Navnet er Oticon Alta, og det nye familiemedlem skal sikre koncernen fornyet salgsmomentum.

Netop nu lanceres high-end-produktet, der er baseret på en ny trådløs platform og en videreudvikling af Agil-serien, globalt.

Produktet er baseret på en nyudviklet digital processor, der ifølge Oticon er stærkere, mindre og mere strømeffektiv end de tidligere. Alta dækker over en serie af høreapparater, der både dækker den type, der sidder bag øret og den type, der sidder inde i øret.
 

Og det har været længe ventet, for koncernen har været presset på toplinjen.

”Lige nu er det tydeligt, at man mangler det nye apparat på markedet, og det lider man under, men timingen er som forventet. Det behøver ikke at få nogen betydning på den længere konkurrencemæssige bane, men det er klart, at man selvfølgelig kommer til at se lidt svag ud i konkurrencebilledet i fjerde kvartal,” sagde Morten Imgard i november til MedWatch.

Stærkt lanceringsår

Koncernen var da også selv klar over det, og skrev i samme forbindelse:

"2013 forventes således at blive et stærkt lanceringsår. Allerede i januar 2013 vil Oticon lancere en ny, komplet højprishøreapparatfamilie, der vil tilføre koncernen fornyet salgsmomentum. Den nye produktfamilie, der lige fra starten vil være tilgængelig i alle gængse varianter, vil tilbyde en række helt nye audiologiske brugerfordele baseret på tredje generation af koncernens trådløse teknologiplatform."

Og den er nu kommet. Produktet er blevet frigivet til salg i hele verden. MedWatch bringer et interview med Søren Nielsen, direktør for Oticon, senere på dagen.

 William Demant nedjusterer og lancerer nyt

 Analytiker: Næppe produktnyheder fra William Demant

 WDM-dir: Nydeligt regnskab

 William Demant skuffer efter globalt pres

 Oticon lancerer nyt usynligt høreapparat 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også