MedWatch

Analytikere er lune på Ambu

I en ny analyse anbefaler to analytikere at købe op i Ambu-aktien, fordi selskabet med opkøbet af King Systems kan øge sit salg.

2013 bliver et spændende og afgørende år for medicovirksomheden Ambu, der kort ført jul købte det amerikanske anæstesiselskab King Systems for ca. 670 mio. kr. plus 278,8 mio. kr. i mulige ekstrabetalinger.

Dermed er virksomheden trådt op i en anden vægtklasse, vurderer de to analytikere John Stilhøj og Lau Svensson i mandagens udgave af Berlingske Tidende.

Ifølge dem vil 2013 vise, om Ambu er i stand til at øge salget, som selskabet har sat sig for, og særligt ved at sælge flere nyudviklede produkter. Det skal nemlig til, hvis virksomheden vil bruge mere end de nuværende 2,2 pct. af omsætning på forskning og udvikling og samtidig fastholde indtjeningsgraden på 15 pct.

De to analytikere er dog optimistiske på Ambus vegne og anbefaler et køb af den danske medico-aktie. Ingen af de to ejer selv aktier i Ambu.

 ”Det er en god kalendergave”

 Danske opkøb og aftaler 2012

 Ambu skifter CFO

 Ambu-CEO: Udskiftning var mit valg 

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier