MedWatch

Det skete på verdens største messe for medicinsk udstyr

Düsseldorf var i 2012 rammen for Medica, verdens største messe for medicinsk udstyr. Læs om dansk rekorddeltagelse, verdensnyhed, minister-kritik og alle de andre artikler fra MedWatchs dækning af messen her.

Rekorddeltagelse i dansk Medica-delegation

Flere virksomheder end nogensinde før deltager, når Eksportrådet arrangerer en dansk delegation til verdens største messe for medicinsk udstyr.

Læs artikel

Stor dansk satsning ved årets medico-højpunkt

Danske virksomheder er mødt op i stort antal til verdens største medico-messe De bliver bakket om af den danske stat, som har arrangeret flere delegationer.

Læs artikel

Europas største kontraktforsknings-firma vil til Danmark

I et opsigtsvækkende samarbejde med to danske universiteter og en virksomhed er Europas største CRO i gang med at undersøge mulighederne for et kontor i Danmark.

Læs artikel

Minister opfordrer medico-firmaer til øget samarbejde

Den danske medico-eksport er for lille i forhold til potentialet, mener den danske handels- og investeringsminister.

Læs artikel

Hvad sker der derude?

Eksportrådets eksperter på sundhedsområdet er netop nu samlet i Düsseldorf til Medica. Her kan du læse deres bud på de største trends på de vigtigste markeder.

Læs artikel

Dansk verdensnyhed lanceret på Medica

Et nyt dansk mikroskop har skabt stor interesse på verdens største medico-messe. Selskabet bag har kontakt til flere potentielle distributører.

Læs artikel

Danske eksportfremstød giver for ringe afkast

Enkelte eksportfremstød er ikke nok til at hjælpe mindre danske virksomheder ind på nye markeder. De skal i stedet tages i hånden og føres helt til første kunde, mener projektmanager i dansk medtechklynge.

Læs artikel

Har du fingeren på pulsen?

Er du og dit firma opdateret på udviklingen på sundhedsområdet ude i verden? MedWatchs udsendte reporter på Medica-messen har tidligere rapporteret om de seneste trends fra Mexico, Brasilien, USA og Sydafrika. Læs her om tre andre store markeder: Kina, Japan, Taiwan - på basis af input fra  Eksportrådets eksperter, der er samlet netop nu.

Læs artikel

Rehab-selskab satser benhårdt på medico

Et dansk rehab-selskab er for første gang med på medico-messen Medica for at præsentere en ny serie til hospitalsverden. Salget skal udfylde et vigende salg i rehabbranchen.

Læs artikel

Værktøjsmager vil fordoble eksport på tre år

Et dansk selskab, der laver værktøj til produktion af medicin-leverings-udstyr, vil fordoble eksporten på tre år.

Læs artikel

Bedst… men billigst

Den globale medico-industri var i den forgangne uge samlet til verdens største medico-messe Medica i Düsseldorf. MedWatch’s udsendte samler her op på messen og giver dig de store trends netop nu.

Læs artikel

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier