MedWatch

Sygehuse, universiteter og Novo rykker branche

Danske leverandører af laboratorie- og diagnostisk udstyr mærker stigende omsætning, trukket af bla. investeringer i sygehuse, universiteter og Novo Nordisks fremmarch. Men de mærker også biotekbranchens krise.

Foto: Mik Eskestad/JP

Samtidig med at både den danske og de fleste økonomier verden over snegler sig frem, tegner 2012 til at blive et godt fremgangsrigt år for de danske leverandører af laboratorie- og diagnostisk udstyr. Og udsigterne for 2013 er lovende.

Det fremgår af en konjunkturrapport fra Dansk Diagnostika- og Laboratorieforening (DADIF) - og kommentarer fra den ansvarlige for DADIFs statistikudvalg,  Morten Dyrner, adm. direktør i Holm & Halby A/S.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier