MedWatch

GN-direktør: Ingen negative reaktioner på højere priser

Brugerne har accepteret højere priser på den høreapparatserie, som GN Resound lancerede i september.

Lars Viksmoen | Foto: GN Resound/PR - Lars Viksmoen

GN Resounds nye høreapparatfamilie Verso, der blev lanceret den 24. september, er blevet sendt i markedet med et markant prisskilt.

Verso-apparaterne, der er bygget på 2,4 GHz-teknologi og er de første, der kan tale sammen på tværs af kraniet og dermed indstille sig på lyde fra forskellige retninger automatisk, er nemlig blevet prissat 5-10 pct. højere end de konkurrerende produkter i samme prissegmenter (top og plus, red.). Men det er indtil nu ikke blevet taget ilde op af brugerne i den anden ende ifølge selskabets chef.

"Jeg har endnu ikke hørt noget negativ feedback med hensyn til priserne. Man skal huske, at det er et premium-produkt, så det fortjener også premium priser," sagde Lars Viksmoen, administrerende direktør i GN's høreapparatdivision, ved præsentationen af de nye produkter under EUHA-messen i Frankfurt onsdag.

Høreapparatproducenterne har været udsat for prispres i 2012, så den nye lancering er også et forsøg på at modvirke den effekt. Resound Verso-serien er bygget på Binaural Fusion-teknologi med fire forskellige indstillinger, som apparaterne selv indstiller alt efter, hvilket miljø brugeren befinder sig i.

Ifølge flere analytikere er teknologien så banebrydende, at GN Resound kan have den for sig selv gennem det meste af 2013, selv om flere konkurrenterne formentlig vil bevæge sig i retningen af 2,4 GHz-teknologien i forbindelse med sine nye lanceringer.

 GN-direktør: Verso bliver dyrere end andre topprodukter

 Analytiker: GN har lukket hullet

 GN lancerer ny serie 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier