MedWatch

GN-direktør: Verso bliver dyrere end andre topprodukter

Den nye serie fra GN Resound er ifølge selskabet så god, at den kan sælges dyrere end konkurrenternes.

Foto: GN Resound/PR

GN Resound ser et kæmpe potentiale for sin nye høreapparatfamilie, Resound Verso, som selskabet mener er så meget bedre end konkurrerende topprodukter fra William Demant Holding og Sonova, at det kan sælges til noget højere priser.

"Vores nuværende flagskibsprodukt, Resound Alera, bliver prissat på linje med konkurrenternes flagskibe, Agil fra William Demant, og Ambra fra Sonova. Vi kommer til at lancere højere end det, varierende lidt fra marked til marked, med en præmie i gennemsnit på mellem 5 og 10 pct. Vi mener, det er det bedste produkt på markedet og derfor også, at det skal prissættes som det," siger Michael Bjergby, director - IR, Communication & Treasury, til Ritzau Finans.

Salget af Verso starter nu, efter at der er blevet gennemført markedstest, herunder test af prispræmierne hos audiologer.

"I forhold til prispræmien er alt i den encifrede kategori blevet testet, og vi endte i den høje ende, hvilket er en tydelig indikator på, at produktet har fået en positiv modtagelse. Nu starter vi den fulde lancering i alle de primære markeder, hvilket især er USA, Japan og Europa," siger Michael Bjergby.

GN Resound tog et første skridt ind i højprissegmentet med lanceringen af Alera for et par år siden, men i det segment er selskabet endnu ikke på højde med sin globale markedsandel målt på alle prissegmenter.

"Alera har selvfølgelige hjulpet os noget af vejen, men nu skulle vi gerne tage endnu et kridt med Resound Verso. Vi har en markedsandel på ca. 15 pct. på globalt plan - målt i enheder set over alle prissegmenter. Der er vi ikke endnu i premium-segmentet, men det er vores ambition at komme derop - som minimum - med Resound Verso," siger Michael Bjergby.

Han oplyser, at Alera i dag udgør mere end 50 pct. af GN Resounds omsætning - og Verso erstatter Alera.

"Verso kan alt, hvad Alera kan - og mere til. Vi guider en omsætning på knap 4 mia. kr. i år, og da vi har en ambition om, at salget af Verso vil udgøre endnu mere end Alera, kigger vi efter en omsætning på mere end 2 mia. kr. om året. Vi vil meget gerne have Verso til at erstatte alt Alera salget, fordi Verso lanceres med en højere pris, men derudover vil Verso også tage markedsandele fra konkurrenterne," siger Michael Bjergby.

Analytiker: GN har lukket hullet

GN lancerer ny serie 

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier