MedWatch

Rekorddeltagelse i dansk Medica-delegation

Flere virksomheder end nogensinde før deltager, når Eksportrådet arrangerer en dansk delegation til verdens største messe for medicinsk udstyr.

Pia Olsen Dyhr (SF) åbner den danske del af messen | Foto: Jens Panduro

Rekordmange danske virksomheder deltager til november i den delegation og fællesstand, som Eksportrådet arrangerer til MEDICA-messen i Düsseldorf. Det fortæller rådet til MedWatch.

Cirka 45 danske virksomheder, organisationer og forskningsinstitutioner er i øjeblikket tilmeldt delegationen eller den danske fællesstand, som Eksportrådet arrangerer på messen, der bliver afholdt fra 14-17 november i år.

”Tyskland er forsat Danmarks største eksportmarked. Samtidig står tyskerne inden for sundhedsområdet overfor de samme udfordringer, som vi gør i Danmark med en aldrende og stadig mere sundheds- og plejekrævende befolkning,” siger Helle Meinertz, konsul og daglig leder af Innovation Centre Denmark i München.

”Fra dansk side kan både virksomheder og det offentlige tilbyde mange teknologier og løsninger – som vil vække stor interesse på det tyske sundhedsmarked. MEDICA er messen i Tyskland, hvor man kommer og bliver set og netværker. Jeg er derfor særligt glad for det store antal tilmeldte danske virksomheder,” fortsætter hun.

Minister på besøg

En af de danske besøgende på Messen bliver Handels- og Investeringsminister Pia Olsen Dyhr (SF), som vil stå for den officielle åbning af den danske fællesstand.

”Ministerens tilstedeværelse understreger, at regeringen ser sundheds- og velfærdsteknologiområdet som et centralt fremtidigt område, hvor danske virksomheder har gode muligheder for at gøre sig gældende internationalt,” skriver Eksportrådet i pressemeddelelsen.

Udover fællesstanden har Eksportrådet arrangeret fælles overnatningsmuligheder for danske deltagere på to hotelbåde i Düsseldorf og flere forskellige arrangementer under messen. Eksportrådet oplyser, at der fortsat er få ledige pladser på båden og den danske fællesstand.

Medica-messen, der med 5000 deltagende virksomheder anses som verdens største af sin slags, vil naturligvis blive dækket på nærmeste hold af MedWatch, som sender en journalist til Düsseldorf i messedagene.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier