MedWatch

Getinge køber amerikaner i milliardhandel

Det svenske medicofirma har brugt 1,67 mia. kr. på at købe en underdivision af et amerikansk selskab. Det er det andet milliardkøb for svenskerne på et år.

Therapeutic Support Systems (TSS) er nu ejet af svenske Getinge.

Det står klart, efter at Kinetic Concepts ifølge BusinessWire har sagt god for salget af selskabets underdivision til svenskerne i en handel til en værdi af 1,67 mia. kr.

I henhold til aftalen får Getinge en omfattende portefølje af specielle terapeutiske senge, madrasudskiftningssystemer og andre støttefunktioner til patientmobilitetudstyr i forbindelse med terapeutisk sårpleje og pleje af overvægtige.

Optimal udvidelse

"Købet af TSS giver en optimal udvidelse af Getinges Extended Care, og styrker de kompetencer vores ArjoHuntleigh-forretning har, og det har potentiale til at yde betydelig værdi, innovation og udvalg til vores kunder rundt om i verden," udtaler Johan Malmquist, CEO for Getinge Group.

Det er anden gang på under et år, at Getinge har den store tegnebog fremme i USA. I oktober købte svenskerne således amerikanske Atrium Medicals for 4,12 mia. kr.

 Nordea: Flyt penge ud af medico-darling

 Svensker overrasker positivt

 Nordea: Skift fra Coloplast til svensker

 Nordea varm på svensk medicoselskab 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier