MedWatch

Rehab-branchen i svag bedring

Den danske rehabbranche har klaret sig en smule bedre i 2011 end i 2010, som var et mindre katastrofeår for branchen. Det er dog stadig kun de færreste selskaber, som oplever stor vækst.

Foto: Kim Bay

Der har været gevaldigt pres på den danske rehabbranche over de senere år med stærke kommunale indkøbssamarbejder og en finanskrise, som har fået private og offentlige kunder til at spare både herhjemme og internationalt.

Men en analyse, som MedWatch har lavet af regnskabstallene fra 2011 for syv store, danske rehabvirksomheder, afslører, at der så småt igen er ved at komme gang i hjulene hos de danske producenter af rehabudstyr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier