MedWatch

Pharmadanmark: Medicofirma fyrer halvdelen

Efter en stribe år med underskud og en barsk markedssituation er et mindre medicofirma i Storkøbenhavn nødt til at ty til afskedigelser.

Den danske medico-virksomhed Contura International, der de seneste år har haft store underskud, er nødt til at afskedige 14 ud af 28 ansatte.

Det oplyser Pharmadanmark i sit nyhedsbrev Fredag Formiddag. Heri hedder det, at virksomheden fyrer som følge af ”en tilpasning til markedssituationen.”

Selskabet udvikler, producerer og sælger gel, der bruges som medicinske implantater. Contura arbejder dog med biomaterialer inden for tre medicinske områder. Kosmetiske behandlinger, inkontinens og endelig slidgigtsbehandling til dyr.

MedWatch har for nylig beskrevet situationen og mulighederne i selskabet med udgangspunkt i det senest aflagte regnskab. De seneste fem år har samlet set givet et underskud på knap 120 mio. kr.

Bestyrelsesformand i selskabet er tidligere Ferrosan-ejer Sonnich Fryland.

Nyt stort underskud i dansk medicofirma

Rigmand taber stort på medico 

 

 

 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier