MedWatch

Guldregn over spændende projekter

En hospitalsmadras som kan forebygge tryksår, et kateterbaseret diagnosesystem til behandling af patienter med hjerterytmeforstyrrelser, en iltsut til anvendelse på opvågningsafsnit på hospitaler. Fornyelsesfonden har haft den store tegnebog frem og fundet ni interessante projekter inden for medico og rehab. Se vinderne her:

Foto: CHRISTOFFERSEN EMIL RYGE

Den kapitalstærke, risikovillige pengetank Fornyelsesfonden har igen skabt en lille guldregn over en række virksomheder på velfærdsområdet. Ni projekter har fået en samlet støtte på 40,6 mio. kr.

Det oplyser fonden i en pressemeddelelse, der har nogle ledsagende ord med fra Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn (SF):

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Nyt forsøg med risikodeling på vej

Både Dansk Erhverv og Lif glæder sig over, at endnu en forsøgsordning med risikodeling på lægemiddelområdet tegner sig i horisonten. Ordningen, der er på tegnebrættet, har dog plads til forbedringer, lyder det.

WSA fusionerer selvstændig forhandler ind i koncernen

Hørekoncernen WS Audiology har på papiret lukket forhandleren Coselgi for i stedet at indlemme den i WSA-koncernen. Det sker for at simplificere WSA-forretningen både juridisk og regnskabsmæssigt, lyder forklaringen.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier