MedWatch

Bank ser fortsat skeptisk på Coloplast

Efter danske Coloplast har afholdt kapitalmarkedsdag ser Handels Banken Capital Markets fortsat ikke særligt positivt på aktien.

Foto: Jyllandsposten

Coloplasts kapitalmarkedsdag i London i sidste uge har ikke fået Handelsbanken Capital Markets til at ændre syn på aktien. Coloplast har sat vækst øverst på dagsordenen, men ledelsens vækstambitioner sætter ikke nye fingeraftryk i Handelsbankens regneark.

"Ledelsen bekræftede udsigterne til en marginekspansion på 50-100 basispoint årligt drevet af effektiviseringer i Global Operations. Vi modellerer allerede en marginforbedring på 0,6 pct.point årligt, og mens vi har stor tillid til evnen til at levere på omkostningssiden, er vi - givet det deja-vu-lignende budskab om en vækstacceleration - klart mere konservative i forhold til forbedringspotentialet i forhold til vores stabile organiske vækstscenarie," skriver analysechef Klaus Madsen i et notat.

Han er positiv over for nye tiltag i USA og venter, at ledelsens spådom om en yderligere forbedring af de tocifrede vækstrater vil udmønte sig i praksis.

Anbefalingen er imidlertid "reducer" med et kursmål på 1005 kr. pr. aktie.

Coloplast: USA skal levere tocifret vækst

Coloplast-dir: Stærkeste pipeline nogensinde

Coloplast går efter svære vækstlande 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier