MedWatch

Nordea varm på svensk medicoselskab

Nordea er yderst positiv over for en svensk medicoaktie, som ifølge banken er meget billig netop nu.

Hvis man som aktieinvestor er på vej ind i markedet netop nu, så er svenske Getinge et særdeles godt bud på en aktie at købe op i. Det skriver Nordea i sin Morgenrapport torsdag.

"Målt på P/E (Price/earnings, red.) for den estimerede indtjening i 2013 handler Getinge p.t. med en rabat på 30% til den europæiske medtechsektor, hvilket vi finder uberettiget. Aktien er på det seneste faldet tilbage til niveauet omkring SEK 170, hvilket tidligere har vist sig som et godt købsniveau," skriver Nordea i Morgenrapporten

Getinge fastholdt ved seneste regnskab selskabets forventninger til hele 2012 om en højere organisk vækst på 4,2 pct. og fortsatte marginforbedringer i forhold til 2011.

"Højere eksponering mod Emerging Markets (nu ca. 30%) samt flere interessante produktlanceringer skal løfte den organiske vækst. Marginforbedringer skal komme fra reducering af produktionsfaciliteter, lavere indkøbspriser og synergieffekter i forbindelse med købet af amerikanske Atrium," skriver Nordea.

Getinge har som mål inden for en endnu ikke angivet årrække, at fordoble omsætningen i selskabet til cirka 50 mia. svenske kr., hvilket banken ikke finder "ambitiøst, men ikke urealistisk".

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier