MedWatch

Widex får global energipris

Høreapparatvirksomheden Widex vil snart være 100 procent drevet af vindkraft

Foto: PR

Som de første i verden får den danske høreapparatvirksomhed Widex tildelt det nye, globale forbrugercertifikat WindMade™, der er støttet af bl.a. FN’s Global Compact og WWF, oplyser firmaset i en pressemeddelelse

”Certifikatet hjælper forbrugerne til at spotte virksomheder, som dækker mindst en fjerdedel af sit energiforbrug fra klimavenlig vindenergi. Hele 95 procent af Widex-koncernens energiforbrug bliver dækket af Widex’ egen vindmølle ved det globale hovedkvarter i Lynge,” hedder det i meddelelsen.

Widex en erklæret målsætning om snart at være 100 procent drevet af vindkraft.

Windmade er en non-profit-organisationen, der støttes af bl.a. FN’s Global Compact og Verdensnaturfonden.

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier