MedWatch

Widex får global energipris

Høreapparatvirksomheden Widex vil snart være 100 procent drevet af vindkraft

Foto: PR

Som de første i verden får den danske høreapparatvirksomhed Widex tildelt det nye, globale forbrugercertifikat WindMade™, der er støttet af bl.a. FN’s Global Compact og WWF, oplyser firmaset i en pressemeddelelse

”Certifikatet hjælper forbrugerne til at spotte virksomheder, som dækker mindst en fjerdedel af sit energiforbrug fra klimavenlig vindenergi. Hele 95 procent af Widex-koncernens energiforbrug bliver dækket af Widex’ egen vindmølle ved det globale hovedkvarter i Lynge,” hedder det i meddelelsen.

Widex en erklæret målsætning om snart at være 100 procent drevet af vindkraft.

Windmade er en non-profit-organisationen, der støttes af bl.a. FN’s Global Compact og Verdensnaturfonden.

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier