MedWatch

Aalborgensisk medico-klynge får forlænget bevilling

Den aalborgensiske medico-klynge BioMed Community får lov at fortsætte frem til 2014. En ny evaluering viser, at mange af klyngens mål er opnået, men der er stadig plads til forbedringer, mener projektlederen.

Det har været en stor succes i Nordjylland at starte medico-klyngen BioMed Community op, og derfor skal projektet nu fortsætte to år mere. Projektet skulle ellers i sin oprindelige form være stoppet ved udgangen af februar i år, men på baggrund af en ny evaluering er det lykkes at skaffe penge frem til 2014.

Evalueringen giver BioMed Community meget pæne ord med på vejen, og flere af BioMed Communitys medlemsvirksomheder giver da også udtryk for, at de er meget tilfredse med projektet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier