MedWatch

GN-regnskab fornøjer analytikere

Solidt regnskab får analytikere til at hæve kursmålet på GN Store Nord. Fortsatte aktietilbagekøb kan føre til yderligere stigning.

Foto: GN Store Nord / PR

GN Store Nord kunne levere en pæn positiv overraskelse til sine investorer ogtil analytikerkorpset med sit regnskab for første kvartal, og en stribe af analytikerne har brugt den lange weekend til at hæve kursmålet på selskabet.

Omsætningen steg til 1478 mio. kr. mod ventet 1409 mio. kr. mens driftsresultatet, EBITA, endte på 150 mio. kr. mod ventet 127 mio. kr.

Det fik analytikerne til tasterne. Største kursmålshop kommer fra Danske Markets, hvor kursmålet er hævet til 77 kr. fra 67 kr. per aktie. Resten af korpset er mere afdæmpede. DNB Markets har hævet sit kursmål fra 69 kr. til 73 kr., mens Commerzbank har hævet til 76 kr. fra fra 74 kr. Keppler har hævet med 2 kr. til 75 kr. Alle har anbefalingen "køb" på aktien.

Den meste negative analytiker er Credit Suisse, der har hævet sit kursmål til 63 kr. fra 58 kr., mens Handelsbanken i den modsatte ende af skalaen har hævet sin anbefaling til 80 kr. fra 76 kr.

Aktieugebrevet forventer desuden, at GN Store Nord-aktien vil blive sendt betydeligt højere op på 1-2 måneders sigt. Kortsigtet venter ugebrevet, at GN-aktien kan stige yderligere 10-15 pct., blandt andet drevet af fortsatte aktietilbagekøb efter tilbagekøb for hele 513 mio. kr. i første kvartal.

Men Ugebrevet er også af den opfattelse, at det hurtigt kan gå nedad igen. Dels på grund af den understøttende effekt. Dels på grund af en tydelig økonomisk opbremsning i USA, der kan ramme forretningen for mobile head sets, og dels fordi overskudsgraden i Resound er ved at nå overgrænsen i forhold til konkurrenterne.

 GN Store Nord leverer solid vækst i omsætning

 Sydbank: GN-regnskab kan overbevise 2013-skeptikere 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier