MedWatch

Nedjusterer Coloplast omsætningen?

Det tror Jyske Bank, der bl.a. henviser til den skuffende udvikling i Hud- og Sårpleje-divisionen

Foto: Jyllandsposten

Jyske Bank vurderer, at Coloplast vil nedjustere sine forventninger til omsætningen for hele regnskabsåret 2011/12, når selskabet den 26. april afleverer regnskab for regnskabsårets andet kvartal.

"Coloplast har de seneste par kvartaler kun leveret en organisk salgsvækst på 4 pct., hvilket kan henføres til en fortsat skuffende udvikling i Hud- og Sårpleje-divisionen kombineret med fortsatte vækstudfordringer i Sydeuropa," skriver senioranalytiker Frank Hørning Andersen i en optaktskommentar fra onsdag.

Coloplasts egne forventninger for omsætningen i lokale valutaer for 2011/12 lyder på en vækst på 6 pct., og her venter Jyske Bank, at selskabet nedjusterer til en vækst på 5 pct.

Forventningen til omsætningen i kr. lyder fra Coloplast på en vækst på 8 pct., men her venter Jyske Bank, at man vil nedjustere til en vækst på 7 pct.

Jyske Bank har anbefalingen "reducer" på Coloplast-aktien med et kursmål på 1050 kr. Til sammenligning falder aktien onsdag i den tidlige handel med 0,3 pct. til993 kr.

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier