MedWatch

Nedjusterer Coloplast omsætningen?

Det tror Jyske Bank, der bl.a. henviser til den skuffende udvikling i Hud- og Sårpleje-divisionen

Foto: Jyllandsposten

Jyske Bank vurderer, at Coloplast vil nedjustere sine forventninger til omsætningen for hele regnskabsåret 2011/12, når selskabet den 26. april afleverer regnskab for regnskabsårets andet kvartal.

"Coloplast har de seneste par kvartaler kun leveret en organisk salgsvækst på 4 pct., hvilket kan henføres til en fortsat skuffende udvikling i Hud- og Sårpleje-divisionen kombineret med fortsatte vækstudfordringer i Sydeuropa," skriver senioranalytiker Frank Hørning Andersen i en optaktskommentar fra onsdag.

Coloplasts egne forventninger for omsætningen i lokale valutaer for 2011/12 lyder på en vækst på 6 pct., og her venter Jyske Bank, at selskabet nedjusterer til en vækst på 5 pct.

Forventningen til omsætningen i kr. lyder fra Coloplast på en vækst på 8 pct., men her venter Jyske Bank, at man vil nedjustere til en vækst på 7 pct.

Jyske Bank har anbefalingen "reducer" på Coloplast-aktien med et kursmål på 1050 kr. Til sammenligning falder aktien onsdag i den tidlige handel med 0,3 pct. til993 kr.

Mere fra MedWatch

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier