MedWatch

Firmaer kan nu få overblik over de offentlige udbud

Fra på søndag får medico- og rehab-virksomheder bedre muligheder for at plukke de passende opgaver i en pulje af omkring 3500 offentlige årlige udbud.

D. 1. april skal offentlige institutioner ændre deres rutiner. Fra på søndag er de blevet pålagt at lægge alle deres udbud ind på den nye side Udbud.dk. Og det kan give firmaer, der byder på udbuddene, et bedre overblik over opgaverne.

”Med udbud.dk får vi fremmet konkurrencen om offentlige opgaver ved at skabe bedre rammer for, at flere virksomheder byder. Det giver bedre og billigere løsninger til det offentlige til gavn for os alle. Samtidig understøtter portalen, at annoncering af udbud fremover foregår digitalt,” siger Ole Sohn, Erhvervs- og Vækstminister, i en pressemeddelelse

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier