GN åbner op for posen

GN resound er klar med flere nye lanceringer i 2012
Foto: GN Resound/PR - Lars Viksmoen
Foto: GN Resound/PR - Lars Viksmoen
Ritzau Finans

GN Store Nords direktør for divisionen Resound er træt af analytikernes skepsis over produktudviklingen, og derfor åbnede direktøren usædvanligt op for posen med kommende lanceringer i 2012 på telekonferencen efter regnskabet for 2011.

"Vi bragte ny banebrydende teknologi til markedet midt i 2010, og har siden da leveret en fuld produktfamilie. I 2012 vil vi levere mange nye produkter, og en hel familie af nye trådløse produkter," sagde Lars Viksmoen, direktør for Resound.

Et slide viser, at der i 2012 vil komme nye præmium produkter både inden for produtkgruppen Performance, Lifestyle- Design og Pediatrics. Det samme er tilfældet for mellemklassen, mens der kommer et nyt designprodukt i basisklassen, der indeholder Alera 5 og Alera 4.

Der kommer ligeledes en ny generation af Resound unite familien, der tilslutter den trådløse teknolig til tv, radio etc. etc.

Glæder sig over amerikansk dominans

GN Resound har haft et særdeles godt år i USA. Selskabet har taget over halvdelen af markedsvæksten i 2011. Ifølge GN Store Nord tog selskabet 58 pct. af markedsvæksten i 2011, der var på omkring 80.000 nye apparater. Det øgede markedsandelen til 15 pct. for hele året, og omkring 16 pct. ved slutningen af året.

"Det er en opsigtsvækkende fremgang på markedet," noterede Lars Viksmoen sig.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også