MedWatch

Spejdere spotter nye teknologier for Coloplast

Den danske medicovirksomhed Coloplast har seks teknologispejdere ansat til at undersøge andre brancher, som for eksempel bilindustrien, for nye teknologier, som man kan bruge i firmaets produkter.

Foto: Jyllandsposten

Som en slags talentspejdere har seks medarbejdere hos Coloplast nu i tre år undersøgt andre industrier for nyttige teknologier, der kan anvendes i den danske virksomheds egen produktudvikling.

Ifølge Ingeniøren er gruppens indsats indtil videre mundet ud i, at tre projekter med teknologier spottet udefra er på vej i selskabets pipeline.

Diskretion

Brugerinvolvering er udgangspunktet for jagten på brugbar teknologi. Når brugerne af katetre og stomiposer fortæller, at diskretion betyder meget for dem, udstikker det kursen for teknologispejdernes arbejde.

"Vores opgave er at omsætte de brugerbehov, som marketing opfanger og omsætte til teknologier. Når behovet er diskretion, kan løsningen være et særligt kulfilter, der kommer fra en helt anden branche, og som har den egenskab, at den kan fjerne lugt," siger Hanne Jensen, der er en af teknologispejderne og akademiingeniør i kemi, til Ingeniøren.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier