MedWatch

Arbejdsgruppe: Længere ventetid på høreapparater uden tilskudsordning

Høreforeningens fagblad trækker i en artikel flere konklusioner frem fra en rigsrevisionsrapport om høreapparatmarkedet. Rigsrevisionen kommenterer den igangværende arbejdsgruppes foreløbige konklusioner, herunder behovet for gennemsigtighed i forbindelse med henvisninger.

Danskere med nedsat hørelse kommer til at vente længere i det offentlige system eller skal slippe flere kroner selv, hvis de køber høreapparat privat. Det er ifølge den arbejdsgruppe, der kulegraver området, konsekvensen, hvis tilskuddet til privatkøb nedsættes eller fastfryses.

Det fremgår af en artikel i fagbladet Hørelsen, der udgives af Høreforeningen. Arbejdsgruppen er forsinket og har endnu ikke offentliggjort sit arbejde. Når konklusionerne, i hvert fald de foreløbige, alligevel kommer frem, skyldes det, at Rigsrevisionen har læst og kommenteret rapporten, der omhandler ordningen med private tilskud til høreapparater.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier