MedWatch

Britt Meelby Jensen vil undgå nye nedjusteringer fra Ambu: "Jeg har kommunikeret det, som jeg føler mig komfortabel med, at vi kan levere i år"

Britt Meelby Jensen kunne som ny adm. direktør ikke dele sin forgængers forventninger til udviklingen i Ambu, og vendte derfor bunden i vejret på medicoselskabets udmeldte guidance for at bryde striben af nedjusteringer én gang for alle.

Britt Meelby Jensen regner som ny adm. direktør i Ambu med, at der ikke kommer flere umiddelbare nedjusteringer efter den seneste barbering af virksomhedens forventninger og medarbejderstyrke. | Foto: Ambu/PR

Da Britt Meelby Jensen kiggede salgstallene igennem efter at have indtaget direktør-stolen hos Ambu, kunne hun ikke genkende den optimiske forventning om vækst på mindst 13 pct., som tidligere var kommunikeret til investorerne.

Bag forventningen stod hendes forgænger, Juan Jose Gonzalez, som var blevet fyret lidt over to måneder forinden, hvorefter Britt Meelby Jensen blev hentet i Ambu-bestyrelsen til at tage over i selskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeckfonden ser mulighed for børsnotering af Ferrosan om fem år

Hvis væksten fortsætter for Ferrosan Medical Devices kan medicoselskabet være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont, vurderer Arne Due-Hansen, chef for strategiske investeringer i Lundbeckfonden. Fonden har netop annonceret købet af medicoselskabet sammen med ATP og Kirk Kapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier