MedWatch

Vitrolife overgår forventninger med regnskab for andet kvartal

Det svenske fertilitetsselskab Vitrolife er i årets andet kvartal lykkedes med at overgå analytikernes forventninger. Det sker blandt andet med et nettosalg på 829 mio. svenske kr. mod et estimat fra analytikerne på 791 mio. svenske kr.

Foto: Joachim Adrian

Den svenske producent af medicinaludstyr Vitrolife overgik analytikernes forventninger til selskabets regnskab for andet kvartal, skriver Bloomberg News.

Der var forskellige elementer, der gjorde det muligt for selskabet af levere et regnskab over forventning, blandt andet at Vitrolife har udvidet tilstedeværelsen på det amerikanske marked, der nu udgør 36 pct. af selskabets salg. Derudover har selskabet skåret i bemandingen i Genetic Services-afdelingen med 7 pct. fra sidste kvartal.

Nettosalg endte på 829 mio. svenske kr. mod et estimat på 791 mio. svenske kr. Det indeholdt blandt andet en stigning i salget justeret for coronatest på 24 pct.

Dertil havde selskabet en driftsindtjening på EBITDA-niveau på 273 mio. svenske kr. mod et estimat på 255 mio svenske kr.

Aktien stiger hele 12,9 pct. til 278,20 svenske kroner fredag.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 33

Tirsdag, onsdag og torsdag stod i regnskabernes tegn. Tirsdag morgen nedjusterede Demant, onsdag kom Lundbeck og Coloplast med kvartalstal, og torsdag valgte GN, ligesom konkurrenterne, også at nedjustere. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier